Karrierfejlesztés Gondolkozz holnapban, cselekedj jelenben!
Találj befektetőt karriertervedhez!

Hírek, események

Facebook-on is elérhető a Karrierfejlesztés

Karrierfejlesztés néven létrehoztuk a téma facebook oldalát, hogy a közösségi médián keresztül is elérhető és látható legyen a kezdeményezés. A facebook megjelenés gyakran jóval nagyobb látogatottságot kap, mint a hivatalos honlapok és számos lehetőséget kínál a személyes ajánlásra. A karrierfejlesztési megállapodás kifejezetten olyan újdonság, amelynek megismertetésében jelentős szerepe lehet az ajánlásnak, és érdeklődést fokozó hírmegosztásnak. Bíztatok mindenkit, hogy kövesse a Karrierfejlesztés közösségét és ajánlja ismerőseinek facebook oldalunkat!

Sajtócikkünk jelent meg a hrportalon

A karrierfejlesztési megállapodást és annak piaci összefüggéseit bemutató sajtócikkemet publikálta az egyik legnépszerűbb hazai munkaerőpiaci hírportál. A www.hrportal.hu oldalon megjelent írás röviden összefoglalja a koncepció fő tartalmi elemeit és emellett közgazdasági szemléletű kitekintést nyújt a humántőke-befektetés és az egyéni fejlődés finanszírozásának kérdéséről.

Elindult a karrierfejlesztés.hu weboldal!

Több mint egy éve megkezdett munka eredményeit összegzi és teszi elérhetővé a karrierfejlesztés.hu honlap. Alapvető munkaerőpiaci tapasztalataim hatására született egy ötlet, ami jónak tűnt, és ezért sokáig gondolkodtam hasznosítás legjobb módján. Mivel számos hasznos gondolat elvész megfelelő "gondozás" hiányában, ezért végül a részletes kidolgozás és közzététel mellett döntöttem. Megfogalmaztam a karrierfejlesztési megállapodás koncepcióját, ezt követte a szerződéstervezet és a honlap kialakítása. A néhol talán túl hosszú szövegezés a friss kidolgozás gyerekbetegsége, de remélem, hogy ez nem szegi kedvét az olvasóknak. A honlap révén igyekszem segíteni a karrierfejlesztési megállapodással kapcsolatos tájékozódást és a gyakorlati alkalmazás elindítását.

Köszönöm a támogatást mindazoknak, akik hozzájárultak, hogy ma megjelenhessen ez a tartalom és elinduljon a honlap!