Karrierfejlesztés Gondolkozz holnapban, cselekedj jelenben!
Találj befektetőt karriertervedhez!

Jelentkezés – karrierfejlesztők, befektetők, szakmai szolgáltatók

Hogyan tovább?

Jelentkezés: info@karrierfejlesztes.hu

Az érdeklődők részéről nyilvánvaló kérdés a megvalósítás mikéntje: hogyan tovább? A leírtak alapján remélem, hogy sokakat foglalkoztat a karrierfejlesztési megállapodás lehetősége. Remélem, hogy sokan gondolják úgy, hogy karrierbefektetőként, vagy karrierfejlesztőként szívesen kipróbálnák ezt a megoldást.

A megállapodás elengedhetetlen feltétele a megfelelő befektetők és karrierfejlesztők egymásra találása. Épp ezért fontos cél a potenciális partnerek kapcsolatfelvételének segítése, hiszen nem biztos, hogy mindenki talál együttműködő partnert a saját környezetében, ismeretségi körében.

Szükség van szakmai szolgáltatókra is, akik járatosak a megállapodás jogi-, humánfejlesztési-, illetve munkaerőpiaci hátterével kapcsolatban és segítik a szerződés tető alá hozását, illetve megvalósulását. Ennek megfelelően bízom benne, hogy minél több képzés-fejlesztésben, karriertanácsadásban, munkaerőpiaci- és pályaválasztási területen dolgozó szakember tekinti majd alkalmas eszköznek a karrierfejlesztési megállapodást ügyfelei számára, valamint a jogász szakma is használatba veszi a kidolgozott szerződéstípust.

Annak érdekében, hogy elősegítsük a befektetők és karrierfejlesztők, illetve a szakmai szolgáltatók kapcsolatfelvételét, a www.karrierfejlesztes.hu weboldalon keresztül, e-mail útján jelentkezési lehetőséget kínálunk számukra.

Karrierfejlesztési-, vagy befektetési célból történő jelentkezőknél, az igények és célok megfeleltethetősége esetén, e-mail értesítéssel kapcsolatba hozzuk egymással a feleket. Esetleges anonimitási igényüket kérjük előre jelezzék.

Szolgáltatási célból történő jelentkezés esetén, a honlap "Szolgáltatást kínálnak" menüpontjában közzé tesszük a szolgáltató elérhetőségeit, illetve lehetséges közreműködésének tárgyát, jellegét. A szolgáltatókat minősíteni, illetve adataikat ellenőrizni nem áll módunkban.

A weboldalt nonprofit alapon működtetjük, azzal a céllal, hogy a karrierfejlesztési megállapodás információi mindenki számára folyamatosan elérhetőek legyenek, valamint az érdeklődők kapcsolatfelvételéhez segítséget nyújtsunk.